БЕР
Вівторок
19
10:26

​У Коростенському районі потягом травмовано пенсіонерку

Подія сталася 21 травня близько 20.30 поблизу станції Шатрище. За попередньою інформацією, вантажний потяг, що рухався у напрямку м. Києва, травмував пішохода, жительку Лугинського району, 1958 року народження, яка переходила залізничну колію у невстановленому місці.

Жінка отримала травми у вигляді перелому ноги та була шпиталізована до Коростенської лікарні. Нині триває з’ясування причин та обставин події.


Правоохоронці закликають громадян суворо дотримуватись правил безпеки на залізниці. Зокрема, переходьте залізничні колії тільки в установлених місцях (пішохідні мости, переходи, тунелі, переїзди, тощо). На станціях, де немає мостів і тунелів, залізничні колії слід переходити по спеціальних настилах, біля яких встановлені покажчики «Перехід через колії».


Перед тим, як увійти в небезпечну зону, впевніться у відсутності потяга. Стежте за звуковими сигналами, що подаються з локомотива, електропоїзда тощо при наближені до перону чи платформи та подбайте про безпечну відстань під час проходження потяга. Будьте уважні та обережні!

Вчора

Сторінки:
Нагору