КВІ
П'ятниця
26
02:27

​У Коростишеві не допустили знищення вогнем господарчої будівлі

19 листопада о 20:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в піноблочній господарчій будівлі на території приватного домогосподарства. Місцяни намагались власними силами загасити займання, проте господарям все ж таки довелось звернутись до фахівців.

Одразу на місце події було спрямовано вогнеборців 20 Державної пожежно-рятувальної частини. З’ясувалось, що полум’я охопило частину покрівлі, загальною площею 140 кв.м. Також рятувальники встановили, що будівля захаращена великої кількістю господарчих речей та дровами. А водойма, з якої пожежний автомобіль міг здійснювати забір води, знаходилась на відстані 500 метрів. Оцінивши усі фактори ризику, керівник гасіння пожежі залучив на допомогу додаткові сили та засоби для підвозу та безперебійної подачі води.


Пожежу локалізовано о 20:45, ліквідовано о 23:50. Упродовж усього процесу гасіння, рятувальниками довелось здійснити 6 виїздів для забору води. Вогонь встиг знищити 90 кв.м покрівлі та пошкодити 15 кв.м перекриття.


На місце події працювало 10 чоловік особового складу на чолі із начальником районного сектору та 2 одиниці техніки. Внаслідок надзвичайної події жертв та постраждалих немає. За попередньою версією пожежа виникла через необережне поводження з вогнем. Остаточна причина наразі встановлюється фахівцями.

Вчора

Сторінки:
Нагору