БЕР
Вівторок
19
09:33

​У Коростишеві поліцейські профілактували правопорушення

Минулих вихідних у м. Коростишеві та районі відбулись планові профілактичні заходи, спрямовані на попередження та припинення правопорушень. До їх проведення залучались додаткові сили поліції та Нацгвардії. У результаті припинено понад 120 адміністративних правопорушень та виявлено незаконний посів конопель.

Поліцейські патрулювали місто як у складі піших нарядів, так і автомобілями. Під час заходів з нагляду за безпекою дорожнього руху було перевірено майже 200 транспортних засобів. Відносно 34 водіїв оформлені адміністративні матеріали за порушення Правил дорожнього руху, у тому числі 4 керманичів перебували у стані алкогольного сп’яніння.


Також перевірялись власники зареєстрованої вогнепальної зброї, які проживають на території міста та району. У результаті у трьох з них було зафіксовано невідповідність зберігання зброї та бойових припасів встановленим правилам або перетермінування строків перереєстрації. Відтак зброю було вилучено до усунення порушень.


Під час забезпечення публічної безпеки поліцейські виявляли типові ситуації, пов’язані із розпиттям алкоголю громадянами або їх появою у нетверезому вигляді чи курінням у невстановлених для цього місцях. Зафіксовано і 10 фактів зберігання самогону, торгівлі з рук та злісної непокори поліцейським.


У всіх випадках були оформлені адміністративні матеріали, а відтак порушники нестимуть відповідальність у вигляді штрафів.


Жителька райцентра може отримати уже кримінальне покарання відповідно до ст. 310 ККУ за вирощування на своїй присадибній ділянці нарковмісного зілля. Під час санкціонованого обшуку поліцейські у городі жінки виявили 180 рослин конопель. Вилучене направлене на експертне дослідження, після завершення якого буде прийнято остаточне рішення щодо кваліфікації події.


- Такі профілактично-викривальні заходи поліції є постійними і плановими, вони проводяться по-чергово на території усіх районів Житомирщини з метою забезпечення належного порядку та безпеки людей, - прокоментував начальник обласного ГУНП В’ячеслав Печененко. – Тож уже наступних вихідних посилений десант поліції працюватиме в іншому регіоні.

Вчора

Сторінки:
Нагору