БЕР
П'ятниця
29
12:20

​У Малині та Звягелі поліцейські вилучили зброю та порох

17 травня у ході санкціонованих обшуків поліцейські знайшли у будинках жителів двох райцентрів карабін та майже кілограм пороху. Заходи з протидії незаконногому обігу зброї на території області тривають постійно.

Карабін «Мосіна» у своєму домогосподарстві зберігав 30-річний житель м. Малина. На зброї відсутні будь-які ідентифікуючі номери, що може вказувати на її викрадення у законного власника або інші сумнівні обставини походження. Нині поліцейські з’ясовують ці аспекти, оскільки сам власник жодних пояснень не надав. Також у будинку виявлено близько 250 гр порошку темного кольору, зовні схожого на порох.


Понад 600 гр такої ж сипучої речовини знайшли поліцейські у домогосподарстві 29-річного жителя м. Новограда-Волинського під час обшуку за відповідною ухвалою суду.


В обох випадках призначено експертне дослідження вилученого у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 7 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору