БЕР
Вівторок
19
04:21

​У Народичах поліція розшукує мопедиста, який збив дитину і поїхав з місця пригоди

ДТП трапилась удень 12 липня. Постраждалу 13-річну дівчинку було доставлено до лікарні. Поліція вживає заходів щодо встановлення місцеперебування горе-керманича.

Близько 15 години 12 липня по вул. Свято-Миколаївській у селищі Народичі водій невстановленого мопеда здійснив наїзд на 13-річну місцеву жительку, яка рухалася узбіччям у зустрічному напрямку. Після пригоди керманич поїхав з місця її вчинення.


Дитину з тілесними ушкодженнями було доставлено до місцевої лікарні для надання необхідної медичної допомоги.


Відомості про подію внесні до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. У рамках досудового розслідування поліцейські проводять комплекс заходів щодо розшуку горе-мопедиста.


Водночас правоохоронці закликають учасників дорожнього руху до уважності та обережності під час руху проїзними частинами доріг. Якщо ви стали учасником пригоди, внаслідок якої постраждала людина, в жодному разі не поспішайте залишати місце її вчинення. Дуже часто життя постраждалій у ДТП людині можливо врятувати найменшим – хоча б своєчасним повідомленням до медичного закладу. Окрім того, не забувайте, що відповідати за скоєне усе ж таки коли-небудь доведеться. Навіть якщо водій не винен у ДТП, що сталася, його може бути притягнуто до кримінальної відповідальності за те, що він зник з місця пригоди та залишив постраждалих у ній людей у безпорадному стані. Чинним кримінальним законодавством передбачено покарання за такі дії у вигляді ув’язнення від 3 до 8 років.


Якщо ж ви стали свідком такої дорожньо-транспортної пригоди, не зволікаючи проінформуйте про це «швидку» та поліцію.

Вчора

Сторінки:
Нагору