КВІ
Четвер
25
10:13

У Новограді-Волинському під колеса автомобіля потрапив пішохід

У результаті ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до місцевої лікарні. Поліцією розпочато досудове розслідування.

Попередньо, 2 січня близько 18.40 водій автомобіля «Renault Logan», 40-річний житель райцентру, вчинив наїзд на пішохода, 25-річного місцевого жител, який перебігав проїжджу частину поза межами пішохідного переходу.


У результаті ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до місцевої лікарні з підозрою на перелом нижньої кінцівки. Нині триває з’ясування причин та обставин події.


Шановні водії та пішоходи! Поліція вкотре закликає до неухильного дотримання Правил дорожнього руху. Пам’ятайте, сутінки та темна пора доби, погіршення погодних умов є тими чинниками, що підвищують ризик потрапити у ДТП.


Переходьте дорогу виключно у встановлених місцях, перед цим переконавшись, що водії транспортних засобів помітили та зрозуміли ваші наміри. Для позначення себе на дорозі бажано користуватися світлим одягом, використовувати спеціальні світловідбивні елементи у вигляді нашивок, наліпок, браслетів, брелоків тощо. Подбайте про свою безпеку!

Вчора

Сторінки:
Нагору