БЕР
Вівторок
19
05:54

​У Новограді-Волинському під колеса іномарки потрапила велосипедистка

Унаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до медичного закладу. Поліцією розпочато досудове розслідування. Дорожньо-транспортна пригода сталася 13 листопада близько 20-ї години на вул. Герцена у районному центрі.

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції.


Попередньо, водій автомобіля «Toyota Camry», 45-річний місцевий житель, рухаючись у напрямку центру міста, здійснив наїзд на велосипед під керуванням 30-річної жительки райцентру, яка переїжджала проїжджу частину дороги.


Унаслідок ДТП велосипедистка отримала тілесні ушкодження та була ушпиталена до реанімаційного відділення міської лікарні. Нині поліцейські встановлюють всі обставини події.


Поліція закликає усіх учасників дорожнього руху суворо дотримуватися правил безпеки.


Водіям автомобілів нагадує: аби мати змогу контролювати транспортний засіб і вчасно уникнути дорожньої пригоди, обирайте безпечну швидкість руху та пам’ятайте про присутність на дорогах значної кількості двоколісних транспортних засобів. Пам’ятайте, що такі керманичі є повноправними учасниками дорожнього руху, тому слід ставитися до них з повагою.


Шановні велосипедисти, скутеристи та мотоциклісти! Враховуйте погодні умови та стан дорожнього полотна, а з настанням холодної пори року відмовтеся від поїздок двоколісними транспортними засобами – у більшості випадків це ризиковано. Будьте розважливими!

Вчора

Сторінки:
Нагору