БЕР
Четвер
28
11:57

​У Новограді-Волинському поліцейські викрили серійного крадія у новому злодіянні

Днями слідчі затримали жителя райцентру, обґрунтовано підозрюваного у причетності до низки крадіжок на Звягельщині. Останній інцидент зафіксувала камера відеоспостереження у магазині дитячого одягу. Нині тривають досудові розслідування.

Про крадіжку спортивного костюма до поліції повідомила власниця відділу дитячого одягу. Тоді на місце події прибула слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції. Правоохоронці опитали ймовірних свідків інциденту та зібрали необхідні докази, у тому числі - інформацію з камер відеоспостереження.


Вже згодом поліцейські встановили особу чоловіка, зафільмованого на записі. Ним виявився 27-річний місцевий житель, який раніше вже неодноразово був засуджений за майнові злочини та незаконне зберігання наркотиків.


За кілька годин місцезнаходження чоловіка було встановлено, проте викраденого майна на той момент останній вже позбувся.


Правоохоронці затримали молодика у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України та оголосили йому підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Законодавством подібні протиправні дії караються до 5 років ув’язнення.


Окрім цього, чоловік підозрюється ще, принаймні, у чотирьох крадіжках на території райцентру. По трьом із них вже сформовані обвинувачення та направлені до суду.

Вчора

Сторінки:
Нагору