КВІ
П'ятниця
19
05:49

​У Новограді-Волинському поліцейські затримали грабіжника

Молодика, підозрюваного у причетності до злодіяння, працівники поліції затримали за кілька хвилин після його вчинення. Нині розпочато кримінальне провадження.

25 вересня близько 16.30 до 82-річної пенсіонерки, яка сиділа у дворі багатоповерхівки, раптом підскочив молодик, вдарив її та спробував видерти з рук мобільний телефон. Утім, бабця не дозволила нахабі відібрати засіб зв’язку, міцніше стиснувши його у жмені. Випадковою очевидицею цієї події стала сусідка пенсіонерки. Тож вона також поспішила їй на допомогу та навіть спробувала відігнати грабіжника, водночас закликаючи й інших можливих свідків. Саме у цей час неподалік знаходився наряд поліцейських.


Жінка вказала правоохоронцям на молодика, який скривдив бабусю. Чоловіка затримали та доставили до поліційного відділу.


- З’ясувалось, що затриманий - вже раніше судимий за крадіжки 26-річний звягельчанин, - повідомив начальник Новоград-Волинського відділу поліції Юрій Кононенко. – Він тинявся без діла й, помітивши пенсіонерку, вирішив розжитися грошима. Однак точно не очікував такого спротиву.


Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15 (Замах на злочин) та ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Чоловікові може загрожувати від 4 до 6 років позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору