БЕР
П'ятниця
29
15:18

​У Нововолинську поліція затримала неповнолітнього розбійника з Житомирщини

У Нововолинську зловмисник побив 16-річного жителя міста та погрожуючи ножем, заволодів його грошима. За фактом розбою слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України. Тепер правопорушнику загрожує до семи років позбавлення волі.

Поліцейські встановили, що ввечері, 15 грудня, зловмисник, на території лікарні побив 16-річного хлопця, та, погрожуючи ножем, заволодів його грошима у сумі 250 грн. Співробітники кримінальної поліції встановили причетність до скоєння розбою 15-річного жителя Житомирської області.


Йому оголосили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 187 Кримінального кодексу України. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.


Крім того, затриманий обґрунтовано підозрюєтья у вчинені ще одного аналогічного злочину. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Досудове розслідування триває

Сторінки:
Нагору