КВІ
Четвер
25
13:39

​У Радомишлі поліція викрила крадія мобільного телефону

Працівники поліції встановили, що до вчинення крадіжки з будинку жительки районного центру причетний 52-річний радомишлянин. Нині триває з’ясування обставин події. 24 квітня до Радомишльського відділення поліції звернулась 39-річна жителька райцентру із повідомленням про крадіжку з її будинку мобільного телефону та зарядного пристрою до нього.

На місці події працівники поліції з’ясували, що крадіжку було вчинено близько 14.00 цього ж дня. Жінка займалась господарськими справами, не замкнувши будинок. Цією обставиною і скористався зловмисник, зайшовши до чужої оселі та поцупивши першу ж цінну річ.


У ході проведених заходів правоохоронці з’ясували, що до вчинення крадіжки причетний 52-річний місцевий житель. Викрадене поліцейські вилучили. Триває подальше з’ясування обставин події. Статтею 185 (Крадіжка) ККУ такі дії караються позбавленням волі на строк від 3 років.


Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Намагайтеся зберігати цінні речі у недоступних для сторонніх осіб місцях та не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання. Не забувайте зачиняти двері та вікна помешкань, навіть виходячи на нетривалий час чи знаходячись поруч.

Вчора

Сторінки:
Нагору