КВІ
Четвер
18
09:58

​У Радомишльському районі поліція викрила кримінальний дует

Двох жителів району підозрюють у вчиненні низки крадіжок у с. Потіївці. За попередньою інформацією, 20-річний парубок із 16-річним товаришем за одну ніч обікрали домогосподарства чотирьох місцевих жителів. Нині розпочато кримінальні провадження.

Уранці 4 квітня до Радомишльського відділення поліції надійшло повідомлення від 42-річного жителя с. Потіївки про крадіжку з його домогосподарства.


На місці події працівники слідчо-оперативної групи поліції з’ясували, що зловмисники потрапили до сараю заявника уночі, зірвавши навісний замок. Звідти вони викрали електродвигун, компресор до холодильника, брухт кольорових металів та інше майно.


Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Поліцейські розпочали низку заходів для встановлення осіб, причетних до злодіяння.


Згодом правоохоронці з’ясували, що цієї ж ночі злодії побували ще у декількох домогосподарствах. З батьківського обійстя 65-річного місцевого жителя зникли металеві ємності, інструменти та пальне, а з сараю 65-річної пенсіонерки винесли 4 електродвигуни. В обох випадках з приміщень були зірвані замки.


Неприємність сталася і з 63-річним житомирянином, який навідався до батьківської оселі. Чоловік виявив, що віконна шибка у будинку розбита, а зсередини зникли одяг та взуття.


- Оперативники кримінальної поліції встановили, що до всіх чотирьох крадіжок причетні 20-річний житель с. Обліток та 16-річний місцевий житель, який не посоромився вночі залізти до своїх сусідів, - розповів начальник Радомишльського відділу поліції Дмитро Нікурадзе. – Старший з хлопців вже був раніше засуджений за майнові злочини. Поліцейські вилучили у них викрадене майно.


Нині триває перевірка щодо їх причетності до інших злочинів, вчинених на території району. Відповідно до чинного законодавства парубкам може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору