БЕР
Четвер
28
11:13

​У Романові поліцейські затримали місцевого жителя з «наркотичним урожаєм»

Під час оперативно-профілактичного відпрацювання районного центру працівники поліції помітили чолов’ягу, який уночі скрадався вулицею з містким пакетом у руках. У подальшому з’ясувалося, що місцевий житель ніс нарковмісні рослини.

Перехожого, як з’ясувалось, 31-річного місцевого жителя, зупинили правоохоронці. Під час поверхневого огляду встановили, що він несе в пакеті рослини, за зовнішніми ознаками схожими на снодійний мак. Чоловік, який раніше вже був засуджений за незаконне зберігання наркотиків, пояснив, що нарковмісні рослини він ніс для особистого споживання.


На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. Виявлене, а це 180 рослин, було вилучено та направлено на експертне дослідження.


Попередня правова кваліфікація події – ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Триває з’ясування походження зілля.


Законодавством за такі дії передбачено покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до 2 років, або арешту на строк до 6 місяців, або обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору