БЕР
Вівторок
19
04:31

​У Ружинському районі затримано 33-річного чоловіка за вбивство односельця

Про те, що він побив чоловіка у власному будинку, до поліції повідомив сам підозрюваний. На місці події медики констатували смерть 50-річного жителя району. Поліцейські розпочали досудове розслідування та затримали причетного до вбивства.

У другій половині дня 17 жовтня до Ружинського відділення поліції зателефонував житель с. Мовчанівки із повідомленням, що він побив чоловіка і той втратив свідомість. На місце події виїхали слідчо-оперативна група та «швидка допомога».


Біля будинку, в якому проживає 33-річний місцевий житель, було виявлено тіло чоловіка з видимими тілесними ушкодженнями голови. Медики констатували його смерть. Працівники поліції встановили, що загиблий – 50-річний місцевий житель. Тіло направили для проведення судово-медичної експертизи.


- За словами господаря, він спав у кімнаті, коли раптом відчув, що його будять, піднявся і став наносити удари незваному гостю. У результаті той упав. Зрозумівши, що серйозно травмував чоловіка, господар зателефонував до поліції, - коментує заступник начальника Ружинського ВП Михайло Гаврилюк. – Попередньо, обидва чоловіка перебували у стані алкогольного сп’яніння.


Поліцейські затримали 33-річного власника будинку у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Він свою провину визнав. Нині вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.


Триває досудове розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України, правоохоронці встановлюють всі обставини події.


Законодавством за умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору