БЕР
Четвер
28
15:20

​Ірина Ярмоленко: У заступників мера Житомира - заробітна плата майже на рівні з Прем’єр-міністром 

У заступників Житомирського міського голови Сергія Сухомлина заробітня платня на рівні з високопосадовцями в Києві. Так відкоментувала депутат Ірина Ярмоленко результати опублікованих документів у Фейсбук. 5 серпня Володимир Гірук написав, що перший заступник міського голови, який збирався боротися зі стихійною торгівлею, але, напевно, вже забув, за червень отримав - 22 416 грн: 

Так відкоментувала депутат Ірина Ярмоленко результати опублікованих документів у Фейсбук. 5 серпня Володимир Гірук написав, що перший заступник міського голови, який збирався боротися зі стихійною торгівлею, але, напевно, вже забув, за червень отримав - 22 416 грн:

«Заступник мера Дмитро Ткачук, який за 10 місяців роботи спромігся встановити лише одну велопарковку в місті, і то, біля міської ради, за липень отримав 21 564 грн.Та ж сама історія і з іншим заступником – Хрєновим. Отримавши у квітні заробітну плату в сумі майже 22 тисячі, Матвій призабувся про свої обіцянки реформувати сферу медицини. Цікава ситуація і з ще одним заступником міського голови – Олександром Фещенко, який пропрацював лише чотири місяці, і вже пішов в оплачувану відпуску. Парадоксальна ситуація з секретарем міської ради Чиж. За квітень їй було нараховано майже 25 тисяч гривень, і це попри те, що за час її роботи, у відпустці вона була вже 12 разів».

У свою чергу Ярмоленко вважає, що «такі зарплатні могли отримати (у зв’язку з тим, що у житомирян середня з.п. - 2-3 тис. грн) - якби тролейбуси були з кондиціонерами та комфортабельністю у 100% задоволення житомирян, якби наші учні були лідерами у вступі на бюджет у найпрогресивніші виші країни та світу, якби по місту можна було ходити босоніж, а травичка сама росла до такої довжини, яка необхідна(навіть якщо це не реально). Про секретаря ради взагалі мовчу - сором на всю країни з оборудками з «Українським домом».

І для порівняння депутатка написала, що у Гройсмана з.п. близько 27-29 тисяч гривень, у народних депутатів ще нижча.

Вчора

Сторінки:
Нагору