КВІ
Субота
20
15:20

У житомирянина, який повертався з довготривалих заробітків - викрали сумку з грошима. ФОТО

​Вертаючись із-за кордону до рідного міста з довготривалих заробітків, 35–річний житомирянин у під’їзді власної домівки був жорстоко побитий невідомими

8 квітня, близько 15-ї години, на лінію «102» зателефонувала сусідка, повідомивши, що по вулиці Гранітній двоє невідомих побили чоловіка і заволоділи грошовими коштами. Екіпаж патрульної поліції 4-ї роти одразу ж прибув на місце події. На першому поверсі у під’їзді багатоповерхівки патрульні виявили закривавленого чоловіка, з численними забоями по тілу. Опитавши потерпілого, патрульні розпочали пошуки ймовірних кривдників.


«Не мали жодного сумніву, що даний зухвалий злочин залишимо без відпрацювання. Можливо, на перший погляд здалося, що неможливо розкрити подібний розбій по гарячих слідах, оскільки двоє невідомих, чоловічої статі, залишивши місце вчинення злочину, направилися у невідомому напрямку. З напарником одразу ж посадили потерпілого на борт автомобіля і розпочали обїзд містом. До пошуків приєдналися ще патрульні поліцейські, з якими налагоджена бездоганна співпраця під час розкриття злочинів», - повідомила лейтенант поліції Олександра Сімакова.


Вже за 20 хвилин увагу поліцейських привернули двоє чоловіків, що рухалися вздовж вулиці Покровська. Жодного збентеження у громадян поява патрульних не викликала. Проте Олександра все ж розгледіла за зовнішніми рисами схожість чоловіків до осіб у розшуку. При спробі затримання невідомі почали втікати, проте поліцейські наздогнали осіб. Заявник своїх кривдників упізнав. Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група вилучила речові докази. Сумка, яка звисала через плече одного з чоловіків, належала заявникові. В середині знаходилася чималі кошти в розмірі 3, 600 євро, які чоловік заробив, працюючи за кордоном.


Зі слів потерпілого, того дня він як раз прилетів з Франції і, купивши жінці квіти, направлявся додому. Як от у під’їзді чоловіки, з’явившись невідомо звідки, нанесли декілька ударів молотком по голові і, відібравши сумку, подалися геть. За скоєння даного кримінального правопорушення поліцейські чоловіків затримали у порядку статті 208 КПК України. 23-річного і 43-річного жителів Вишгородського району Київської області помістили до ІТТ Житомирського ВП.


Розпочате досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст 187 КК України. (Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, або особою, яка раніше вчинила розбій або бандитизм). Даний вид злочину карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Вчора

Сторінки:
Нагору