БЕР
П'ятниця
29
13:48

У Житомирі 200 дітей отримали сертифікати про завершення «Школи плавання»

​6 грудня у сесійній залі міської ради начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук та голова Відокремленого підрозділу Громадської організації «Федерація плавання України» у Житомирській області» Микола Крук вручили дітям сертифікати про завершення «Школи плавання» та значки.

Протягом жовтня – листопада учні 2-5 класів на базі спортивного комплексу ФОК отримували навички з плавання в басейні «Лайм-фінтес». Впродовж двох місяців з дітьми займались професійні тренери з плавання.


«Тренери навчали їх плавати, триматися на воді та, взагалі, як поводитися на воді. Для того, щоб заохотити діток продовжувати ці заняття далі, вже самостійно, або йти в спеціалізовані школи, ми вирішили їм на згадку дати такий символічний сертифікат, що вони відвідали заняття з плавання та розповісти їм про подальші можливості професійно займатися плаванням», - розповіла начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук.


У заняттях взяли участь 10 груп по 20 дітей в кожній, які відвідували басейн один раз на тиждень впродовж жовтня - листопада. Загалом до «Уроків плавання» долучились 200 дітей з таких навчальних закладів як: №2, №10, №14, №24, №30, №36, ЗОШ 19, школа «Всесвіт» та школа «Сяйво». Всього кожен учень відвідав 8 занять.


У 2018 році міська програма навчанню дітей плаванню буде продовжена для учнів 4-6 класів.

Сторінки:
Нагору