БЕР
Вівторок
19
10:06

​У Житомирі 40 поліцейських нового набору урочисто склали Присягу. ФОТО

Урочистості відбулися 15 лютого біля центрального приміщення ГУНП Житомирщини. На вірність Українському народу присягнули 26 поліцейських секторів реагування патрульної поліції територіальних підрозділів ГУНП та 14 – Управління патрульної поліції в області. Усі вони пройшли конкурсний відбір та успішно завершили фахове навчання у Житомирському навчальному центрі підготовки поліцейських.

В урочистостях взяли участь керівники регіону, Головного управління Нацполіції Житомирщини, рідні, друзі, колеги поліцейських та житомиряни. В їх присутності 40 поліцейських нового набору присягнули на вірну службу Українському народу та сумлінне виконання службових обов’язків.


До молодого поповнення звернувся начальник ГУНП Житомирщини В’ячеслав Печененко:

– Вітаю із цією важливою для кожного з вас подією. Відсьогодні ви стали повноправними поліцейськими. Тож з гідністю несіть це звання і чесно та сумлінно виконуйте покладені на вас обов’язки, - зазначив він.


Від імені керівництва області привітав нових поліцейських і заступник голови обласної ради Максим Вілівчук, відзначивши важливість обраного молодими людьми шляху та побажавши їм успіху у нелегкій справі.


На спокійну щоденну службу поліцейських благословив священнослужитель Свято-Михайлівського кафедрального собору отець Юрій Булава.


З квітами та щирими словами вітань поліцейських поздоровили їх рідні та друзі.



Вчора

Сторінки:
Нагору