БЕР
Вівторок
19
06:09

​У Житомирі, Бердичеві та Звягелі поліцейські патрулюють разом з військовими служби правопорядку

У районних центрах та м.Житомирі, де дислокуються військові частини, з 26 березня охорону публічного порядку забезпечують спільні піші патрулі поліцейських та військовослужбовців. Їх основне завдання – спокій та безпека жителів міст, а також забезпечення дотримання карантинних заходів.

У Новограді-Волинському 27 березня правоохоронці у більшості спілкувались з літніми мешканцями міста, які, нехтуючи встановленими правилами, розташувались на лавках скверів та парку.


Дільничний офіцер Петро Єнжиєвський переконував пенсіонерок у необхідності залишатись вдома, а у разі спілкування з іншими обов’язково користуватись захисними масками. Про заходи індивідуального захисту розповідали правоохоронці жителям райцентру, не оминувши увагою й торгівельні заклади.


У Бердичеві за дотриманням карантинних заходів спільні піші патрулі слідкують з 9:00 до 18:00. Особлива увага до місць можливого скупчення людей як то магазини, аптеки тощо. Дистанція між покупцями та лімітована кількість осіб – вимушені обмеження, що мають стати на заваді поширенню інфекційного захворювання.


- Такі патрулювання – одна з форм співпраці поліції та інших правоохоронних органів. Ми уперше започаткували патрулювання з військовою службою правопорядку, що, серед іншого, зумовлено необхідністю та важливістю заходів із попередження поширення захворювання серед особового складу підрозділів, які мають забезпечувати безпеку інших. У цих містах розташовані достатні чисельні військові частини, а відтак працюватимемо разом, - сказав заступник начальника ГУНП Артем Лисогор.


У Житомирі спільний патруль складається з двох поліцейських та двох військовослужбовців, які слідкуватимуть за правопорядком у центральній частині міста.

Вчора

Сторінки:
Нагору