КВІ
Субота
20
14:51

У Житомирі «беркутівців» прирівняли із загиблими героями Небесної сотні

​У Житомирі до стенду із загиблими героями Небесної сотні додали фотографії 5 «беркутівців». Про це повідомляє депутат обласної ради Олена Галагуза.

«Ганьба чи консолідоване рішення? У Житомирі оргкомітет до дня вшанування пам'яті про Небесну сотню замінив старий стенд, де були лише загиблі герої, на новий із доповненням 5 беркутівців, які були по той бік барикади. У знайомих військових, які були учасниками євромайдану і, на відміну від мікрофонних активістів, після цього вирушили захищати Батьківщину, шок.


Ще раніше я говорила, що група людей монополізувала майдан і вважає, що можна ігнорувати думкою інших, нав'язуючи свою. Результат їхнього самодурства, на думку захисників, чи зваженої позиції, на думку власне активістів, - це прирівнювання беркутівців із справжніми героями.


Тим часом продовжується колотнеча конкурсом на встановлення пам'ятного знаку Небесній сотні. Житомирщина втратила кількох героїв, зокрема, Кемського, Зайка, і я дуже сумніваюся, що їхні родини були б втішені таким сусідством на стенді. На мій погляд, поки ці активісти міряються розміром активності на майдані, можна було б тимчасово встановити ошатний пам'ятник Янголу, який символізував би сотню, яка віддала життя задля України. І, до речі, попередній стенд, де винятково герої, їздить у авто Арушаняна. Додам, що якщо дуже кортить вшанувати беркутівців, біля УМВС є тематична стела», - ділиться депутат.

Вчора

Сторінки:
Нагору