БЕР
Вівторок
19
13:07

У Житомирі дільничні поліцейські виявили наркотики в приватному будинку

​21 листопада під час санкціонованого обшуку в будинку, де проживає 26-річний житомирянин, поліцейські виявили пакуночки з речовиною рослинного походження та білим порошком. За попередніми даними чоловік зберігав вдома наркотичні засоби.

В помешканні поліцейські виявили поліетиленовий пакетик з подрібненою рослинною масою та паперові згортки з порошкоподібною речовиною. За словами господаря, раніше судимого 26-річного житомирянина, усе це він зберігав для власного споживання.


Працівники слідчо-оперативної групи поліції вилучили виявлене. Нині все направлено на експертне дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.


За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Правоохоронці з’ясовують походження речовин та мету їх зберігання.


Законодавством незаконні оборудки з нарковмісними речовинами караються від штрафу і аж до позбавлення волі строком до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору