КВІ
П'ятниця
19
15:42

​У Житомирі КП «Парк» зайнялась поліція

Про це повідомляє Володимир Гірук.

Отримали лист від ГУ Нацполіції в Житомирській області щодо відкритого кримінального провадження на підставі аудиту КП «Парк», проведеного контрольно-аналітичним відділом міської ради. Тоді під час аудиту було встановлено протиправне включення в листопаді-грудні 2015 року до актів наданих послуг непідтверджених та понесених загальновиробничих витрат та витрат на роботу машин та механізмів.

Як виявилось, до ЄРДР і справді внесено провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.366 КК України, а саме складання, видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення офіційних документів. Цей злочин карається штрафом до двохсот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Такі перевірки контрольно-аналітичного відділу міськради необхідно зробити у всіх комунальних підприємствах міста. Як найшвидше у ТТУ, Теплокомуненерго, Водоканалі та повторно в Зеленбуді. І найголовніше, щоб результатами ділилися з житомирянами.

Сподіваємося, що правоохоронці доведуть цю справу до кінця, покажуть дійсно злагоджену роботу та результат. Ми ж тримаємо на контролі.

Вчора

Сторінки:
Нагору