БЕР
Вівторок
19
16:02

​У Житомирі на базарі продавали самогон

На вихідних під час профілактичних заходів дільничні офіцери поліції Житомирського ВП задокументували продаж самогону з однієї з базарних торгівельних точок. Ще з двох кіосків вилучили понад 100 л готового для продажу саморобного спиртного. Також поліцейські виявили та припинили низку інших правопорушень.

До дільничного поліцейського звернулись жителі житлового масиву, що знаходиться поруч з Житнім ринком в обласному центрі. Громадяни поскаржились на осіб, які розпивають спиртне прямо на ринку, купуючи його там же, а згодом порушують спокій жителів довколишніх будинків. За попередньою інформацією, на базарі відбувалась торгівля самогоном.


Відтак поліцейські провели профілактичний рейд. Правоохоронці задокументували факт продажу спиртного кустарного виробництва з одного з кіосків. Ще у двох таких торгівельних точках виявили близько 100 л приготованого для продажу самогону.


- Загалом під час профілактичних заходів на ринку дільничні інспектори виявили понад десятка правопорушень. Це і факти зберігання самогону, і його продаж, і розпиття спиртного та куріння у громадських місцях, - повідомив заступник начальника Житомирського відділу поліції Володимир Богдан. – Також поліцейські перевірили більше 2 десятків осіб, які поводилися підозріло та без діла тинялися по ринку, щодо причетності до правопорушень.


Усе виявлене поліцейські вилучили, відносно продавців склали відповідні адміністративні матеріали. Порушникам загрожують штрафні санкції

Вчора

Сторінки:
Нагору