БЕР
Вівторок
19
09:59

​У Житомирі «на гарячому» спіймали​ викрадачів люків. ФОТО

Опівночі 13-го червня увагу патрульної поліції привернув автомобіль «ГАЗ», що стояв у дворі багатоповерхівки по вулиці Малікова. Транспортний засіб був припаркований обабіч з ввімкненими ближнім світлом фар. Саме це привернуло увагу охоронців порядку. Наблизившись, поліціанти побачили двох чоловіків.

В той час один з добродіїв, ймовірно, мав намір демонтувати залізний люк, що закривав ділянку водовідводу. Під час поверхового огляду в багажному відділені транспорту патрульні виявили ще один металевий предмет округлої форми. Походження останнього чоловіки пояснити не змогли.


На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу. Майно в подальшому було вилучено оперативними працівниками, а громадян доправлено до міського відділку поліції. Місцевому жителю 1982 року народження винесено підозру у вчиненні злочину за ч 1. ст 185 ККУ (Крадіжка).


Відповідно санкція статті передбачає покарання у вигляді сплати штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років. В ході проведення слідчих дій встановлюються факти ймовірної причетності осіб до вчинення інших злочинів кримінального характеру по місту.

Вчора

Сторінки:
Нагору