КВІ
Четвер
25
07:41

​У Житомирі на території підприємства виникла пожежа

3 лютого о 05:25 до Служби порятунку «101» м. Житомир надійшло повідомлення про пожежу на території підприємства по вул. Промислова. На місце події виїхало два відділення вогнеборців 3-ої та 2-ої Державних пожежно-рятувальних частин.

З’ясувалося, що частково горіла покрівля прибудованого до ангару підсобного приміщення. Рятувальники одразу зосередили свої сили на захист іншої частини даху та суміжної споруди. О 06:07 фахівці ДСНС локалізували пожежу та о 06:56 ліквідували. Також їм вдалося не допустити поширення горіння в середину підсобки та на ангар. Вогнем знищено 12 кв.м покрівлі підсобного приміщення.


За попередньою інформацією, загоряння сталося через порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення. Зі слів охоронця, близько 04:30 він розпалив в підсобці піч. А вже через годину чоловік побачив полум’я на даху прибудови. Ймовірно через відсутність протипожежної відступки між комином та перекриттям від перенакалу загорілися дерев’яні конструкції даху. Остаточна причина пожежі наразі встановлюється.

Вчора

Сторінки:
Нагору