КВІ
П'ятниця
19
13:02

​У Житомирі обікрали магазин алкогольних напоїв. ФОТО

13 січня 32-річний житель обласного центру, вочевидь, не дочекавшись відкриття торгівельного закладу, потрапив у приміщення, зламавши двері, і виніс звідти з десяток пляшок вина та пива. Спритника затримала поліція охорони.

О 6-й години ранку наряд групи реагування поліції охорони отримав сигнал тривоги про спрацювання сигналізації з охоронюваного магазину. Вже за кілька хвилин поліцейські були на місці і виявили сліди пошкодження металопластикових вхідних дверей. А через вікно було видно пошкоджений касовий апарат.


Під час огляду прилеглої території поліцейські охорони помітили невідомого чоловіка із ношею в руках, який при появі правоохоронців різко змінив напрям свого руху та невдало спробував втекти. Підозрілого молодика було затримано. При поверхневому огляді у нього виявили металевий лом та сумку з, як з’ясувалося згодом, викраденим майже десятком пляшок алкоголю.


На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Житомирського відділу поліції. Затриманим виявився 32-річний місцевий житель, непрацюючий і раніше неодноразово судимий.


Нині у рамках розпочатого кримінального провадження за фактом крадіжки (ч.3 ст.185 ККУ) чоловіка перевіряють на причетність до інших подібних злочинів. За чинним законодавством йому може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору