БЕР
П'ятниця
29
17:59

​У Житомирі оперативники розшукали грабіжника

Поліцейські встановили особу чоловіка, який відібрав мобільний телефон та гроші в одного з відвідувачів кафе у Житомирському районі. Триває досудове розслідування.

До Житомирського районного відділення поліції звернувся 62-річний житель с. Денишів із повідомленням про пограбування. Чоловік розповів, що минулого вечора відпочивав у місцевому кафе. Саме тоді один з відвідувачів поконфліктував з ним та забрав його мобільний телефон і 2200 гривень.


У ході першочергових заходів поліцейські з’ясували, що причетним до пограбування може бути місцевий житель. На це вказали очевидці та свідки події. Відтак 24-річного чоловіка розшукали та доставили до відділку поліції для з’ясування всіх обставин.


Нині триває розслідування кримінального провадження, розпочатого за ст. 186 (Грабіж) КК України. Законодавством таке правопорушення карається штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 120 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 4 років.

Сторінки:
Нагору