БЕР
Четвер
28
14:33

У Житомирі п'яні батьки влаштували бійку на очах власної дитини

​Патрульні спільно з працівниками соціальної служби доправили дитину на тимчасовий догляд до дитячої міської лікарні. 28 січня, близько 15-ої години патрульні отримали виклик, що по вулиці Бориса Тена посеред ринкової площі зчинилася бійка.

Прибувши за адресою виклику, інспектори побачили чоловіка і жінку, які нецензурно розмовляли, штовхаючи один одного. Обидва знаходилися напідпитку.


Через руйнівний вплив алкоголю на організм люди майже не розуміли, що відбувається навколо, координація рухів була значно порушена. Увагу патрульних привернула маленька дитина, що стояла біля матері.


Хлопчик років зо три, через байдужість з боку дорослих, гуляв самостійно. Таке свавілля і неприпустиме відношення з боку батьків до дитини викликало не аби яке обурення у інспекторів патрульної поліції. Після встановлення особи, матір охоронці порядку доправили до медичного закладу.


Повідомивши соціальну службу у справах дітей про випадок неналежного виконання своїх батьківських обов’язків, патрульні відвезли хлопчика до міської дитячої лікарні. В подальшому медичні працівники та органи соціального захисту опікуватимуться долею дитини, допоки комісія не прийме рішення про можливе позбавлення матері батьківських прав.

Вчора

Сторінки:
Нагору