КВІ
Вівторок
23
21:33

У Житомирі патрульні оперативно знайшли викрадений автомобіль БМВ

Патрульні відреагували на звернення щодо незаконного заволодіння транспортним засобом. 27-го березня, о 22-ій годині, екіпаж патрульної поліції отримав виклик щодо незаконного заволодіння автотранспортом.

Прибувши за адресою по вулиці Крошенська, інспектори 4 роти побачили людину, яка перебувала неподалік. Чоловік знаходився у безпорадному стані, босоніж, з численними синцями на обличчі.


Одразу ж патрульні викликали карету швидкої, попередньо надавши медичну допомогу потерпілому. В процесі спілкування поліцейські встановили, що чоловік житель міста Києва приїхав до Житомира у суботу 25 березня. Тимчасово проживав в квартирі, яку винаймав товариш.


Зі слів заявника, вийшовши на двір, виявив, що автомобіль БМВ, на якому він приїхав до Житомира, зник з парко місця. Одразу ж викликав патрульну поліцію. Помістивши потерпілого на борт патрульного автомобіля , поліцейські почали пошукові дії щодо виявлення автотранспорту.


За декілька кварталів від місця вчинення злочину екіпаж патрульної поліції звернув увагу на автомобіль марки БМВ, що був припаркований позаду дитячого майданчику у дворі багатоповерхівки.


Заявник свій автомобіль упізнав. Неподалік охоронці порядку виявили трьох невідомих, при поверхневій перевірці у одного з групи осіб було знайдено документи, що належали заявнику, а також ключі від автомобіля.

Окрім того, один з чоловіків знаходився під слідством за вчинення злочину передбаченого ст. 115 ККУ "Вбиство", відносно останнього був обраний запобіжний захід «Домашній арешт», який власне був порушений.


На місце події викликали патрульні слідчо-оперативну групу.

Вчора

Сторінки:
Нагору