КВІ
Середа
24
10:10

На Житомирщині патрульні виявили водія гужового транспорту, який керував повозкою в стані алкогольного сп’яніння

24 квітня, близько 16-ї години, екіпаж патрульної поліції зупинив гужову повозку на стаціонарному посту Звягель на автодорозі Київ-Чоп. Ще здалеку поліцейські помітили транспортний засіб, траєкторія руху якого була значно порушена.

Інспектор наказав погоничу з’їхати з проїжджої частини і зупинити повозку на узбіччі. Чоловік, не впоравшись з керуванням, випав з сидіння. Одразу ж патрульні підхопили бідолаху, аби він не наніс собі тілесні ушкодження.


Водія охоронці порядку відсторонили від керування; повозку помістили в безпечне місце, прив’язавши коня до дерева. Як з’ясувалося, чоловік мав їхати ще кілометри з 15-то до місця свого проживання.


За виявлених обставин було вкрай небезпечно продовжувати рух, оскільки керування гужовою повозкою особою, яка перебуває на підпитку, підпадає під порушення дії закону, щодо заборони керувати транспортом в стані алкогольного сп’яніння.


Громадянина патрульні довезли до хати, де його зустріла дочка. Насварившись на батька, нарікаючи, що він міг скоїти дорожньо-транспортну пригоду і отримати травми, жінка разом з чоловіком від’їхала з патрульними, аби доправити гужовий транспорт додому.


Патрульна поліція попереджає про заборону керувати транспортом, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння

Вчора

Сторінки:
Нагору