БЕР
Четвер
28
17:45

​У Житомирі підприємець побив продавця та завдав ножових поранень директору магазину і його батьку

Житомирською місцевою прокуратурою здійснено підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом хуліганства, вчиненого житомирянином із застосуванням холодної зброї та заподіяння двом особам умисного тяжкого тілесного ушкодження, що сталося у місцевому торговельно-розважальному комплексі.

За результатом розгляду справи вироком Богунського районного суду м. Житомира особу визнано винним у скоєнні злочинів за ч.ч. 1,4 ст. 296, ч. 1 ст.121 КК України та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років.


Установлено, що 43-річний житомирянин, приватний підприємець, у січні минулого року, будучи у стані алкогольного сп’яніння, перебуваючи в одному з магазинів торговельного комплексу, з хуліганських мотивів, почав розхитувати встановлене там обладнання для захисту від крадіжок та заважати покупцям.


Почувши від директора магазину зауваження щодо своїх дій, спершу накинувся на нього з кулаками, а потім дістав ніж і завдав поранень в обличчя. Коли ж до місця події підійшов батько потерпілого, намагаючись захистити сина, зловмисник і на нього накинувся з ножем, завдавши йому поранень в обличчя та ногу. Кулаком в обличчя вдарив і продавчиню, яка попросила дружину хулігана забрати дитину, на очах якої відбувалася подія.


Допомогли потерпілим відвідувачі магазину, які відібрали ніж у зловмисника та викликали швидку медичну допомогу і поліцію.


До набрання вироком законної сили засуджений перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом.


Також судом ухвалено стягнути із засудженого на користь двох потерпілих моральної шкоди на загальну суму 130 000 грн.

Сторінки:
Нагору