БЕР
Четвер
28
18:28

​​У Житомирі підвели підсумки міського етапу Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

Сьогодні, 15 грудня, відбулося засідання міської міжвідомчої комісії з питань координації дій щодо попередження насильства в сім'ї, протидії торгівлі людьми, демографічного розвитку та гендерної рівності.

Під час засідання Сугак Іриною, заступником начальника Головного управління статистики в Житомирській області було презентовано результати проекту «Гендерна статистика м. Житомира: ТОП-10», який був спільною ініціативою з управління у справах сімʼї молоді та спорту міської ради та ЖОМГО «Паритет».


Окрім того, сьогодні було підведено підсумки міського етапу Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».


«Упродовж цих днів ми мали можливість актуалізувати питання, пов’язані з різними формами гендерного насильства та дискримінації. До проведення акції на рівні міста активно долучилися різні управління, відділи та служби міської ради, зокрема сім'ї, молоді та спорту, освіти, культури, міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, служба у справах дітей, підвідомчі установи, ЗНЗ, ПТНЗ, ВНЗ міста Житомира, громадські організації. На жаль, проблеми, пов’язані із різними формами насильства залишаються і системна робота щодо їх подолання не знімається з порядку денного після закінчення акції «16 днів проти гендерного насильства», - зазначила Людмила Сікайло, заступник начальника управління у справах сімʼї, молоді та спорту міської ради.


Також комісія затвердила план роботи на 2018 рік.

Сторінки:
Нагору