КВІ
П'ятниця
19
12:31

​У Житомирі по вулиці Київська сталася ДТП. ФОТО

2 травня , близько 11-ї години , по вулиці Київська сталася дорожня транспортна пригода за участю автомобіля Шевроле Авео і мотоцикла Ямаха.

Водій легковика не обрав безпечної швидкості руху, не переконався у відсутності перешкоди, здійснивши зіткнення з мотоциклом, що рухався в крайньому правому ряду. Пасажирка мотоцикла отримала забій коліна і була оглянута медичними працівниками.


На місці працювали патрульні поліцейські. На водія автівки інспектори склали адміністративний матеріал за ст 124 КУпАП (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів).


Санкція статті передбачає накладання штрафу від двадцяти до двадцяти п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року. Нагадуємо, що водії автомобілів повинні постійно слідкувати за зміною ситуації на проїжджій частині, дивитися у дзеркала заднього виду.


При наближенні мотоцикліста уникати різкого вивертання керма, екстреного гальмування, не відчиняти двері автомобіля у заторі, не здійснювати розворот через суцільну подвійну лінію дорожньої розмітки.


Пам’ятайте, мотоцикліст найменш захищений учасник дорожнього руху

Вчора

Сторінки:
Нагору