БЕР
Четвер
28
21:20

​У Житомирі подружжя... розповсюджували наркотики

10 грудня працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП Житомирщини попередили здійснення закладок амфетаміну в обласному центрі. У підозрюваних осіб вилучені загалом близько двох десятків згортків з білим порошком. Триває досудове розслідування.

– Ми перевірили наявну інформацію про те, що подружжя житомирян може зберігати заборонені речовини. Відтак вказаних чоловіка і жінку оперативники виявили біля приватних будинків в обласному центрі, де вони щось ховали під зовнішнє підвіконня. Під час поверхневого огляду у них вилучили згортки із білим порошком, - т.в.о. начальника Управління протидії наркозлочинності ГУНП в області Максим Янушевський.


У 25-річної жінки правоохоронці знайшли 16 пакунків, обмотаних липкою стрічкою і з приладнаними магнітами. У її 27-річного чоловіка – 3 так званих «закладки». А з-під підвіконня вилучили таку ж пару згортків.


На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Житомирського ВП ГУНП, працівники якої задокументували усі обставини. Вилучені згортки з білою речовиною направлені на експертне дослідження.


У рамках досудового розслідування, що триває за вказаним фактом, поліцейські з’ясовують походження психотропної речовини та усіх осіб, причетних до імовірного її розповсюдження.

Сторінки:
Нагору