БЕР
Вівторок
19
10:32

​У Житомирі поліцейські охорони вилучили наркотики у перехожого

У ніч з 7 на 8 серпня працівники поліції охорони помітили на вулиці міста підозрілого перехожого, який своєю поведінкою викликав у них підозру. Під час попередньої перевірки з’ясувалось, що 34-річний чоловік зберігав при собі цілий набір різних нарковмісних засобів.

Під час патрулювання м. Житомира, близько 23.10, наряд працівників поліції охорони помітив чоловіка, який досить дивно поводився. Перехожий намагався чимшвидше зникнути з поля зору правоохоронців.


Відтак поліцейські зупинили його та запропонували надати документи. Під час поверхневого огляду правоохоронці виявили у чоловіка, 34-річного жителя Брусилівського району, пакет з понад 200 голівок маку, шприци, заповнені прозорою рідиною та кілька таблеток сильнодіючого лікарського препарату. За його словами - усе це наркотичні засоби, що призначалися для особистого вживання.


Працівники слідчо-оперативної групи Житомирського відділу поліції вилучили виявлене та підготували відповідне клопотання до суду для направлення його на експертне дослідження.


Чоловіка доставили до відділу поліції для подальшого встановлення усіх обставин.


Попередня правова кваліфікація події – ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.


Поліція нагадує, що законодавством за такі дії передбачено покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до 2 років, або арешту на строк до 6 місяців, або обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору