КВІ
Четвер
25
18:44

​У Житомирі поліцейські розшукують шахрая з травмпункту

31 серпня до Житомирського відділу поліції звернулася 42-річна жителька обласного центру із повідомленням про ошуканство. У приміщенні травмпункту місцевої лікарні незнайомець попросив її телефон, щоб терміново подзвонити. Жінка, повіривши чоловікові, дозволила скористатись своїм «iPhone 5S».

За словами заявниці, незнайомець взяв мобільний та відійшов у сторону, ніби для розмови. У цей час її увагу відволік інший чоловік своїм запитанням. Допоки жінка розмовляла з ним, незнайомець вийшов з приміщення травмпункту та втік.


Описуючи шахрая, потерпіла вказала, що йому близько 40 років, худорлявої тілобудови. Був одягнений у светер сірого кольору та чорні штани. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, або обмеження волі терміном до 3 років.


Тривають заходи для встановлення особи шахрая. Водночас поліцейські застерігають громадян: будьте обачними та обережними. У подібних ситуаціях не передавайте до рук незнайомців власних гаджетів, краще уточніть ситуацію і самі зробіть необхідний дзвінок.

Сторінки:
Нагору