БЕР
Вівторок
19
08:55

У Житомирі поліцейські урочисто склали Присягу на вірність Українському народові

19 жовтня поліцейські нового набору у присутності рідних, друзів, колег і місцевої громади присягнули на вірну службу Українському народові та сумлінне виконання службових обов’язків.

Урочистості з нагоди складання Присяги молодим поповненням лав поліції Житомирщини відбулися біля центрального адміністративного приміщення Головного управління Нацполіції в Житомирській області. Привітати молодих правоохоронців зібралися керівники регіону, громадськість і представники мас-медіа.


Загалом чотири десятка поліцейських секторів реагування патрульної поліції та ізоляторів тимчасового тримання територіальних підрозділів регіонального ГУНП урочисто виголосили слова Присяги, визначені Законом України «Про Національну поліцію».


З вітальним словом до поліцейських звернувся начальник Головного управління Нацполіції Житомирщини В’ячеслав Печененко, відзначивши важливість моменту для кожного з правоохоронців:

– Ви ті, хто пройшов усі етапи відбору, кількамісячне навчання та уже завтра приступить до виконання своїх службових обов’язків. Для нас важливо, що ви нестиме службу у селах та містечках області і там забезпечуватиме безпеку жителів та правопорядок.


Також привітав нове поповнення поліції заступник голови облдержадміністрації Олексій Ясюнецький, який відзначив складність та надзвичайну відповідальність професії охоронця правопорядку.


На важливу службу новоприбулих благословив протоієрей Павло Ядчишин.


Уже завтра поліцейські приступлять до безпосереднього виконання службових обов’язків у територіальних підрозділах поліції області.

Вчора

Сторінки:
Нагору