БЕР
Вівторок
19
08:53

​У Житомирі поліцейські викрили підозрюваного у крадіжки з автівки

21 лютого працівники Житомирського відділу поліції встановили та розшукали чоловіка, який кілька днів тому пошкодив чужий автомобіль та викрав акумуляторну батарею. У рамках кримінального провадження його перевіряють на причетність до інших подібних правопорушень. Днями до міського відділу поліції звернувся 23-річний житель обласного центру із повідомленням про крадіжку з його автомобіля «ЗАЗ».

Під час з’ясування обставин поліцейські встановили, що транспортний засіб власник залишив ночувати у дворі багатоповерхівки неподалік свого під’їзду. Однак уранці побачив пошкоджений капот і відсутність під ним акумулятора.


У результаті проведених заходів оперативники підрозділу кримінальної поліції Житомирського ВП ГУНП викрили у причетності до правопорушення 31-річного житомирянина та встановили його місцезнаходження. Раніше чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності.


Свою вину чоловік визнав і зізнався, що викрадений акумулятор уже встиг продати. Нині поліцейські перевіряють місця можливого збуту.


Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.185 (Крадіжка) ККУ. Чоловіка перевіряють на причетність до інших подібних правопорушень в обласному центрі.


За чинним кримінальним законодавством підозрюваному може загрожувати від штрафу і аж до позбавлення волі строком до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору