КВІ
П'ятниця
19
02:39

​У Житомирі поліцейські вилучили зброю

У результаті санкціонованого обшуку за місцем проживання жителя обласного центру правоохоронці Житомирського відділу поліції виявили та вилучили пістолети і колекцію ножів. Усе це нині знаходиться на експертному дослідженні. Триває досудове розслідування.

17 березня працівники підрозділу кримінальної поліції Житомирського ВП ГУНП, перевіряючи наявні відомості про ймовірне зберігання заборонених предметів, провели санкціонований обшук у домоволодінні 33-річного жителя обласного центру. У результаті з помешкання чоловіка правоохоронці вилучили пістолети, один з яких мав ознаки конструктивних змін, патрони та ножі.


Походження зброї господар не пояснює, тож усі обставини та призначення виявленого з’ясовуються у рамках подальшого досудового розслідування. Усе вилучене направлене на експертне дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.


Кримінальне провадження триває за ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.


Нагадуємо, що чинним кримінальним законодавством за носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 7 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору