БЕР
Вівторок
19
13:25

У Житомирі поліцейські затримали молодика, який зірвав з дівчини ланцюжок

​14 липня у під’їзді будинку парубок пограбував житомирянку, зірвавши з неї прикрасу із золота. Поліцейські кримінальної поліції та патрульні, які прибули на виклик, за кілька кварталів від місця події затримали схожого за описом молодика. Також вилучено зірваний ланцюжок.

За словами 39–річної заявниці та її чоловіка, який оперативно і повідомив про подію до поліції, близько 12.40, коли жінка поверталась додому, на сходинковому майданчику першого поверху до неї несподівано підбіг незнайомець та зірвав із шиї золотий ланцюжок.

Потерпіла встигла побачити, що грабіжник побіг дворами у напрямку вул. Вітрука.

Отримавши від заявниці зовнішній опис молодика, поліцейські кримінальної поліції Житомирського відділу та патрульні розпочали обстеження прилеглих до місця події кварталів.

На одній з вулиць помітили схожого парубка, який, у свою чергу, забачивши поліцейських, кинувся бігти. Коли його наздогнали і зупинили, з’ясувалось, що він є 19-річним жителем обласного центру, про безвісне зникнення якого у травні 2017 року до поліції повідомляли його рідні.

Водночас на місці події працівники слідчо-оперативної групи вилучили ланцюжок, що ймовірно належить заявниці. На даний час слідчі заходи ще тривають.

- Ми підозрюємо, що затриманий причетний не лише до цього грабежу, а й інших подібних, що відбувались у місті упродовж травня-липня, - повідомив начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока. – Нині розпочато перевірку цієї інформації, а також місця перебування парубка упродовж останніх місяців.

Відповідні відомості будуть внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Вчора

Сторінки:
Нагору