КВІ
П'ятниця
19
10:39

​У Житомирі поліція викрила ще двох магазинних злодюжок

З кількох торгівельних закладів було викрадено низку товарів. Поліцейські встановили особи причетних до правопорушень. Нині триває встановлення обставин подій.

30 січня до Житомирського відділу поліції надійшло 3 повідомлення про крадіжки з різних магазинів побутової хімії та косметики. За наявною інформацією, в одному з торгівельних закладів 25 грудня було викрадено 5 флаконів гелю для гоління. З іншої крамниці 12 січня один з відвідувачів поцупив 4 флакони лаку для волосся.


У ході проведених заходів працівники поліції встановили, що до вчинення обох крадіжок причетний 34-річний, раніше судимий за майнові злочини, житомирянин. Ще одну крадіжку було вчинено 25 грудня. Цього разу з полиць крамниці зникли 2 пляшки шампуні та лак для волосся вартістю 238 гривень.


Поліцейські встановили причетного до правопорушення – це 35-річний житель обласного центру. Нині за всіма фактами тривають перевірки.


Поліцейські застерігають працівників торгівельних та розважальних закладів: будьте максимально уважними на робочих місцях. Ваша зібраність, відповідальність та обачність допоможе ефективно виконувати свої обов’язки та не допускати крадіжок майна. Також зберігайте власні речі у недоступних для відвідувачів місцях, аби не створювати сприятливих для злодіянь ситуацій.

Вчора

Сторінки:
Нагору