КВІ
Четвер
25
14:24

У Житомирі поліція вилучила наркотики

​6 грудня дільничні офіцери поліції, які проводили профілактичні заходи на адміністративній дільниці, виявили у 37-річного житомирянина медичний шприц з темною рідиною, за попередніми даними – наркотичним засобом.

Близько 15.30 6 грудня звернули увагу на підозрілу поведінку місцевого жителя. Під час поверхневого огляду у нього виявили шприц з рідиною.


Працівники слідчо-оперативної групи поліції вилучили виявлене та направили на експертне дослідження. Чоловіка було доставлено відділу поліції. Встановлено, що це 37-річний житомирянин.


Нині триває подальше з’ясування обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.


За вчинення правопорушення чоловікові може загрожувати штраф або виправні роботи на строк до 2 років, або піврічний арешт, або обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору