КВІ
Субота
20
15:51

​У Житомирі поліція вилучила наркотики у двох перехожих

6 лютого під час профілактичного відпрацювання обласного центру дільничні офіцери поліції виявили у раніше судимих житомирян пакунки з амфетаміном і коноплею. Розпочаті кримінальні провадження.

У рамках здійснення профілактичних заходів на території обслуговування дільничні офіцери Житомирського відділу поліції зупинили на одній з вулиць обласного центру двох раніше судимих мешканців цього ж кварталу віком 36-ти та 43-х років.


Під час перевірки у молодшого з них було виявлено два поліетиленові пакетики, в одному з яких містився порошок, зовні подібний до амфетаміну, в іншому – подрібнена рослинна маса, схожа на коноплю. У результаті поверхневого огляду у старшого за віком чоловіка поліцейські виявили аналогічну схованку у шкарпетці. Ймовірні психотропні та наркотичні засоби були замотані у гривневу купюру та шматок газети.


Обидва чоловіки пояснили наявність у них забороненої сировини особистими потребами.


За таких обставин на місце події прибула слідчо-оперативна група, працівники якої задокументували правопорушення та направили вилучену сировину на експертне дослідження.


За вказаними фактами розпочаті кримінальні провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом, виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору