КВІ
Середа
24
04:09

​У Житомирі поліція затримала молодика, який втік з виправної установи

1 серпня уночі поліцейські затримали на одній з вулиць обласного центра засудженого Артема Пузовікова, який напередодні утік з-під варти з приміщення діагностичного центру. Правоохоронці дякують житомирянам за небайдужість та інформаційну підтримку.

Засуджений втік 31 липня, близько 13.10, з приміщення Житомирського обласного медичного консультативно-діагностичного центру через вікно туалету. До медичної установи його було доставлено для проведення обстеження у зв’язку з скаргами на самопочуття.


Поліцією на території міста було введено спеціальні заходи для встановлення місця перебування втікача. Водночас інформацію про подію поширено і через засоби масової інформації та соціальні мережі з контактними телефонами для зворотного зв’язку.


- Спасибі за небайдужість і активну громадську позицію житомирянам, які відгукнулись на наше повідомлення про втечу, - сказав начальник ГУНП області В’ячеслав Печененко. – Підтримка людей у будь-яких ситуаціях для нас важлива і необхідна.


Відтак під час перевірки одного із телефонних повідомлень, що надійшло на службу «102», про появу можливого утікача патрульні і виявили хлопця на одній з вулиць обласного центру.


Нині утікача повернули до місць позбавлення волі, а за вказаним фактом проводиться досудове розслідування, розпочате за ст. 393 (Втеча з місця позбавлення волі або з-під варти) Кримінального кодексу України. Хлопцеві, окрім раніше визначеного покарання, може загрожувати ще одне - у вигляді ув’язнення на термін від 3 до 5 років.

Теги: поліція

Вчора

Сторінки:
Нагору