КВІ
Четвер
25
13:41

У Житомирі прямо в кафе пограбували офіціантку

26 грудня до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку з місцевого кафе мобільного телефону, належного працівниці закладу. Поліція розшукала злодія.

Правоохоронці з’ясували, що минулого дня 32-річна офіціантка залишила на прилавку закладу харчування свій засіб зв’язку без нагляду. Зникнення телефону жінка помітила тільки надвечір.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

У результаті проведених заходів оперативники кримінальної поліції встановили, що до крадіжки причетний 27-річний житель обласного центру. Чоловік у вчиненні злочину зізнався. У нього вилучили викрадене.

За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом чи позбавленням волі строком до 3 років.

Шановні громадяни! Відповідально ставтеся до збереження власних коштів та майна. Перебуваючи у місцях масового скупчення людей, у кафе, барах, розважальних та торгівельних закладах тощо, будьте уважними та обачними. Не демонструйте невідомим особам вміст ваших сумок та гаманців, не залишайте цінні речі на видноті та без нагляду. Цим ви можете привернути увагу зловмисника.

Вчора

Сторінки:
Нагору