БЕР
Вівторок
19
07:44

​У Житомирі проходить Чемпіонат України з автозвуку та тюнінгу ЕММА-2018. ФОТО

У Житомирі розпочався Чемпіонат України з автозвуку та тюнінгу ЕММА-2018. Понад 60 «прокачених» автівок з різних областей України та ближнього зарубіжжя будуть змагатися у гучності та якості звучання своїх мультимедійних систем.

ьогодні відбувається 4-й офіційний етап чемпіонату із 8 запланованих. Вперше ми в гостинному Житомирі, а загалом ЕММА відбувається вже 18 років. Чемпіонат України з автозвуку та тюнінгу - це голосні, яскраві та якісні автівки. На весь день у нас підготовлена програма, це заміри звукового тиску, конкурси для глядачів, яких сподіваюся буде багато», - зазначив керівник ЕММА-Україна Борис Тищенко.


Основна мета сьогоднішнього фестивалю – це популяризувати звук, говорить директор Житомирського обласного туристично-інформаційного центру Василь Кравчук. За його словами, на чемпіонат приїхали машини, гучність в яких 160 децибел – це більше, ніж на стадіоні під час футбольного матчу чи при запуску двигуна реактивного літака. Оцінювати звучання машин будуть за допомогою спеціального прибору, який вимірює децибели.


Андрій, учасник з Києва розповідає, що автозвуком почав займатися поступово, як хобі понад 8 років, звичайно, що сьогодні вже присутній і спортивний інтерес, але головне, бажання сконструювати щось нове, більш потужне та якісне.


Не зважаючи на дощ організатори впевнені, що глядачів буде багато. Тому запрошують житомирян на пішохідну набережну парку культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна, де усі бажаючі можуть побачити та почути такі звичайні і незвичні автівки.




Вчора

Сторінки:
Нагору