КВІ
Субота
20
11:28

​У Житомирі проходить молодіжний форум

Сьогодні, 13 квітня, у Житомирській міській раді розпочався дводенний «ІV Всеукраїнський молодіжний форум взаємодії та розвитку» в Житомирській області. Метою Форуму є покращення екологічної ситуації в Україні та сприяння у реалізації національної стратегії поводження з відходами, створення необхідних умов для розвитку волонтерства і самореалізації української молоді.

Форум проходить за ініціативи громадської організації «Let’s do it, Ukrainе» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It! World» за підтримки Міністерства молоді та спорту України.


У заході беруть участь представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, місцевих і закордонних інститутів громадянського суспільства, бізнесу та засобів масової інформації, активістів молодіжного громадського руху Житомирської області, волонтери, лідери учнівського і студентського самоврядування, благодійники.


Учасників Форуму привітала Ірина Ковальчук, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради:

«Щиро вітаю усіх учасників Форуму. Дуже приємно, що обласний етап ІV Всеукраїнського молодіжного форуму взаємодії та розвитку стартує саме у міській раді. Житомирська міська рада завжди відкрита до таких заходів. Дуже приємно бачити так багато молодих людей. Бажаю плідної роботи, гіперактивності, корисних напрацювань. Впевнена, що для багатьох Форум стане початком значимих дій. Думаю, що не лише управління у справах сім’ї, молоді та спорту, але й інші виконавчі органи з радістю долучаться до реалізації запланованих вами заходів. Сподіваюся, що це будуть не поодинокі акції, а пропрацьовані механізми співпраці та взаємодії. Управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради має багато цікавих проектів, грантів, можливостей для надання вам підтримки у реалізації своїх ідей, проектів. Звертайтеся до нас, завжди будемо раді допомогти».


Протягом 2-х днів, 13-14 квітня, учасники форуму обговорюватимуть питання щодо ефективної співпраці муніципалітету з громадським сектором під час реалізації молодіжних проектів; національного плану розвитку молодіжної соціальної політики. Також учасникам форуму будуть презентовані річні плани найбільших молодіжних організацій Житомирщини, соціального бізнесу та взаємодії з молоддю тощо.

Вчора

Сторінки:
Нагору