БЕР
Вівторок
19
08:14

​У Житомирі рецидивіст намагався викрасти вартісну техніку

Чоловік намагався поцупити вартісну техніку з підсобного приміщення поруч з квартирою. За цим його застав наряд реагування поліції охорони.

14 лютого близько 16-ї години наряд реагування поліції охорони отримав повідомлення від оператора пульту централізованого спостереження про спрацювання сигналізації в одній з охоронюваних квартир. Вже за лічені хвилини правоохоронці прибули на місце події.


У ході обстеження виявили відчинені вхідні двері до підсобного приміщення, яке знаходиться поруч з квартирою. При цьому на сходинковому майданчику поліцейські помітили підозрілого чоловіка з фотоапаратом у руках. З появою людей у формі молодик невдало спробував утекти.


Незнайомця правоохоронці затримали. Власник квартири, який також прибув на місце події, упізнав у вилученому у молодика при поверхневому огляді предметі свій фотоапарат.


Працівники слідчо-оперативної групи Житомирського відділу поліції з’ясували, що затриманим є раніше судимий 24-річний місцевий житель. Для подальшого з’ясування обставин і прийняття відповідних процесуальних рішень його було доставлено до відділу поліції.

Вчора

Сторінки:
Нагору