БЕР
Четвер
28
11:48

У Житомирі розпочалася позачергова 24 сесія обласної ради VII скликання

Розпочалася позачергова 24 сесія обласної ради VII скликання. У сесійній залі зареєструвалися 44 депутати. Під час сесії депутати планують розглянути 32 питання порядку денного, який затвердили під час засідання президії обласної ради.

Серед питань – зміни до обласних галузевих програм, питання комунальної власності, утворення об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення, депутатські запити тощо.


ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ

Про розгляд звернення Державної служби геології та надр України від 21.06.2019 № 11339/03/12-19 щодо погодження надання спеціального дозволу на користування надрами ПАТ «Пиво-безалкогольний комбінат «Радомишль».

Про розгляд звернення Державної служби геології та надр України від 03.01.2019 №121/03/12-19 щодо погодження надання спеціального дозволу на користування надрами ТОВ «КЕРАМ ГРУП».

Про розподіл використання у 2019 році залишку коштів станом на 01.01.2019, що надійшли у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва.

Про внесення змін у рішення обласної ради від 23.05.2019 № 1471 «Про затвердження кошторису витрат обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2019 рік».

Про внесення змін до обласного бюджету Житомирської області на 2019 рік.

Про утворення об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення.

Про внесення змін у рішення обласної ради від 23.05.2019 № 1428.

Про внесення змін у рішення обласної ради від 26.07.2018 № 1134 «Про обласний щорічний конкурс «Краща спортивна громада Житомирщини».

Питання комунальної власності:

Про призначення директора Житомирського коледжу культури і мистецтв ім. Івана Огієнка Житомирської обласної ради.

Про внесення змін у контракт від 28.05.2015, зі змінами, з головним лікарем комунальної установи “Житомирське обласне стоматологічне медичне об’єднання” Житомирської обласної ради.

Про надання згоди на прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області нежитлової будівлі.

Про внесення змін у рішення обласної ради від 31.05.2018 №1055 «Про надання згоди на передачу нежилої будівлі та об’єктів, що розташовані за адресою: м. Бердичів, вул. Пушкіна, 46, у державну власність», зі змінами.

Про закріплення на праві оперативного управління нерухомого майна.

Про закріплення на праві господарського відання нерухомого майна.

Про списання транспортних засобів.

Про втрату чинності рішень обласної ради.

Про встановлення орендної плати бюджетним установам.

Про надання погодження на зарахування залишку коштів.

Про затвердження ліквідаційного балансу комунального підприємства „Облархпроект” Житомирської обласної ради.

Про припинення комунальної установи «Обласне патолого-анатомічне бюро» Житомирської обласної ради шляхом перетворення у комунальне некомерційне підприємство.

Про припинення Житомирської обласної психіатричної лікарні №2 Житомирської обласної ради шляхом перетворення у комунальне некомерційне підприємство.

Про затвердження розпоряджень голови обласної ради.

Про внесення змін у рішення обласної ради від 21.12.2017 № 900 «Про затвердження Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», зі змінами.

Про звернення депутатів обласної ради до Кабінету Міністрів України щодо збільшення граничної чисельності працівників Управління Укртрансбезпеки у Житомирській області.

Про звернення депутатів обласної ради до Верховної Ради України щодо підтримки законопроекту від 21.06.2017 № 6607.

Про звернення депутатів обласної ради до Верховної Ради України щодо захисту прав та інтересів дітей.

Про звернення депутатів обласної ради до Президента України, Верховної Ради України щодо продовження дії та недопущення зняття мораторію на продаж землі.

Про схвалення меморандуму про співробітництво між Житомирською обласною радою та ТОВ «Український центр дуальної освіти».

Про порушення клопотання про нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України Крутія С.Г.

Інформація про результати розгляду запитів, внесених депутатами обласної ради на двадцять третій сесії обласної ради сьомого скликання.

Інформація про результати розгляду звернень депутатів обласної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України.

Депутатські запити.

Вчора

Сторінки:
Нагору