КВІ
Четвер
25
00:06

​У Житомирі розшукали злодія

Втратою мобільного телефона закінчились гостини для 40-річного жителя обласного центру. Правоохоронці встановили причетного до злодіяння.

За словами чоловіка, який 8 травня звернувся до поліції, неприємність сталася з ним кілька днів тому. Він гостював у знайомих, там і лишився ночувати. А вранці не знайшов свого мобільного телефона вартістю 2 тисячі гривень. Чоловік кілька днів намагався самостійно розшукати гаджет, сподіваючись, що просто забув його. Втім, господарі квартири теж не знайшли пропажу. Відтак чоловік звернувся за допомогою до правоохоронців.


У ході проведених заходів дільничні офіцери поліції встановили всіх, хто тими днями побував в оселі та опитали їх. У результаті з’ясували, що до вчинення злодіяння причетний 40-річний житомирянин, який також побував у гостях. Чоловік у скоєному зізнався.


Нині триває з’ясування обставин події.


Відповідно до ст. 185 (Крадіжка) КК України йому може загрожувати штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 80 до 240 годин, або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців або позбавлення волі на строк до 3 років

Вчора

Сторінки:
Нагору